Gecertificeerde airco monteurs

F-Gassen (BRL-100) Gecertificeerd.

Neem vandaag nog contact op!

Airco installateur Flevoland e.o.

Over Ons

Maak kennis met Berekoud

airco service

Wij zijn Berekoud

Een airco installeren en andere koudetechniek diensten zijn voor ons een koud kunstje.

Elk jaar wordt het warmer in Nederland. Met die tropische temperaturen wil je er thuis lekker koel en comfortabel bij zitten. Maar een airco kopen gaat je niet in de koude kleren zitten.

Schrik je van de prijzen? Erger je je blauw aan de onduidelijke tarieven die monteurs en installateurs hanteren?

Berekoud Koudetechniek installeert in een mum van tijd een airco bij je thuis of op kantoor, voor een kristalheldere prijs, zonder dat je achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. Die ventilator kun je meteen opbergen.

All-in airconditioning met installatie zonder verrassingen, al vanaf €1950,– heb jij een all-in een airco in huis, inclusief installatie.
Binnen een mum van tijd hebben onze professionele monteurs een airco in je woonkamer of slaapkamer geplaatst.
Zo kun je zorgeloos en snel genieten van lekkere verkoeling tijdens de zomer of warmere dagen en verwarming tijdens de winter en frissere dagen. Verwarmen?? Ja dat kan! Airconditioning installaties vandaag de dag zijn zogenoemde lucht-lucht warmtepompen je kan er namelijk naast koelen ook je huis mee verwarmen met een airco als het buiten wat frisser wordt, dat scheelt weer op je gasrekening!
(*op basis van een enkele airco en standaard oplossing kunnen wij al binnen 1 tot 2 dagen een installatie opleveren).

Alleen het neusje van de zalm.

Goedkoop is helaas vaak ook duurkoop. Wij kiezen voor de beste en meest duurzame en zuinige airconditioner op de markt, de Daikin. Dat is de Rolls Royce onder de airco’s die ondanks de hoge kwaliteit, toch heel betaalbaar is. Dit zeer degelijke Japanse product gaat lang mee en wij geven 5 jaar garantie* op de onderdelen van de airconditioning en 1 jaar montage garantie. Bovendien past deze airco ook als je je woning wilt verduurzamen, want deze verwarmt ook je woning.

Wij verstaan ons vak.

Voor ons is het logisch dat bij een airco installatie een goede professionele service en productgarantie inbegrepen is. Wil je wel dat we toch even een airco check up en schoonmaak doen? Dan leveren we je graag tegen een klein bedrag vanaf €110 euro een goede onderhoudsbeurt**. Je hoeft nooit meer naar je airco installatie om te kijken.

*bij afname van een servicecontract, standaard 2 jaar garantie.
**binnen werkgebied.

Berekoud Koudetechniek

Via onderstaand telefoonnummer zijn wij te bereiken(ook Whatsapp), mail ons op info@bere-koud.nl of maak gebruik van ons contactformulier op de website.

Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs om uw wensen door te nemen.

0320 - 331103

Openingstijden:
(bezoek uitsluitend op afspraak)

Ma - Vrij: 09:00 - 17:00u
(telefonisch/whatsapp/email)

15 Jaar Ervaring

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het plaatsen van airconditioning installaties bij zowel particulieren als bedrijven en zijn f-gassen(brl-100) gecertificeerd.
Service staat bij Berekoud Koudetechniek hoog in het vaandel.
berekoud-brl100-gecertificeerd

Werkgebied

Ons werkgebied voor het installeren van airco’s bevindt zich in een straal van 40km rondom Lelystad. (Buiten een straal van 40km in overleg)

Voorbeeld woonplaatsen: Almere, Emmeloord, Harderwijk, Biddinghuizen, Swifterbant, Nijkerk, Kampen, Huizen, Naarden, Eemnes, Bussum, Hilversum, Blaricum, Zeewolde, Dronten, Muiden, Muiderberg, Diemen, Amsterdam*

Kaart
Klik op de kaart om te vergroten.

airco buitenunit
airco onderhoudscontract
Service en Onderhoud

Wij bieden zowel eenmalige onderhoudsbeurten als servicecontracten aan voor uw airco installatie. Dit kan al vanaf €110,-*.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Onze belofte
  • All-in prijzen.
  • Scherpe prijzen, U heeft al een airco met installatie vanaf €1950,-
  • Alleen het beste van het beste is goed genoeg. Daarom kiezen wij voor het Japanse merk Daikin zodat u er onbezorgd en koel bij zit.
  • 5 jaar garantie op de onderdelen*
  • 1 Jaar montage garantie*
  • Algemene Voorwaarden