Gecertificeerde airco monteurs

F-Gassen (BRL-100) Gecertificeerd.

Neem vandaag nog contact op!

Airco installateur Flevoland e.o.

Lekdichtheidscontrole airco

Heeft u een airco installatie met een koudemiddelinhoud van 5 ton CO2-equivalent of hoger. Dan bent u wettelijk verplicht om hier periodiek controle op laten uitvoeren voor lekkages.

De hoeveelheid van het koudemiddel in uw airco/koelinstallatie is bepalend voor de frequentie van lekdichtheidscontrole. Voor airco installaties met een inhoud tussen de 5 – 50 ton CO2-equivalent moet de lekdichtheidscontrole iedere 12 maanden uitgevoerd worden. Deze lekdichtheidscontrole wordt door onze gecertificeerde monteurs uitgevoerd en u ontvangt hiervan een controle rapport voor in uw logboek.

De eigenaar en/of beheerder van een airco installatie is verantwoordelijk voor de periodieke inspecties en keuringen van de installatie. Toezicht hierop en de handhaving worden uitgeoefend door de controleurs welke vaak door de gemeente worden ingehuurd in het kader van de Wet milieubeheer.

Een handige tool om uit te rekenen of ook uw airco installatie aan deze wettelijk controle moet voldoen vindt u hier(link)

Wilt u een offerte en/of afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons via het contactformulier of telefonisch op 0320 – 33 11 03

airconditioning-onderhoud-berekoud

24/7 Storingsdienst

Storing melden

Heeft u een storing aan uw airconditioner geconstateerd buiten kantoortijden?
Bel dan met onze storingsdienst: 0031(0)320 33 11 03 (toets 3)

Wij proberen het probleem samen met u telefonisch op te lossen.
Mocht dat niet lukken, dan bezoekt een van onze monteurs u zo snel mogelijk.

Voor storingen aan systemen welke niet door ons geïnstalleerd zijn of buiten de installatiegarantie vallen en geen onderhoudscontract hebben rekenen wij binnen Lelystad en Almere een vast voorrijtarief van €65,- incl btw. Buiten Lelystad en Almere €100,- incl btw.