Zat-Zon: 09:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar

Stek gecertificeerd

Ruim 15 jaar ervaring

Neem vandaag nog contact op!

Kolkweg 20-30, 8243 PN, Lelystad

Over Ons

Maak kennis met Berekoud

Wij zijn Berekoud

Een airco installeren en andere koudetechniek diensten zijn voor ons een koud kunstje.

Elk jaar wordt het warmer in Nederland. Met die tropische temperaturen wil je er thuis lekker koel en comfortabel bij zitten. Maar een airco kopen gaat je niet in de koude kleren zitten.

Schrik je van de prijzen? Erger je je blauw aan de onduidelijke tarieven die monteurs en installateurs hanteren?

Berekoud Koudetechniek installeert in een mum van tijd een airco bij je thuis of op kantoor, voor een kristalheldere prijs, zonder dat je achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. Die ventilator kun je meteen opbergen.

All-in airco met installatie zonder verrassingen, al vanaf €1895,- heb jij een all-in een airco in huis, inclusief installatie en voorrijdkosten**(binnen werkgebied).
Binnen een mum van tijd hebben onze professionele monteurs een airco in je woonkamer of slaapkamer geplaatst. Zo kun je zorgeloos en snel genieten van lekkere verkoeling tijdens de zomer of warmere dagen.
(*op basis van een enkele airco en standaard oplossing kunnen wij al binnen 1 tot 2 dagen een installatie opleveren).

Alleen het neusje van de zalm.

Goedkoop is helaas vaak ook duurkoop. Wij kiezen voor de beste en meest duurzame en zuinige airconditioner op de markt, de Daikin. Dat is de Rolls Royce onder de airco’s die ondanks de hoge kwaliteit, toch heel betaalbaar is. Dit zeer degelijke Japanse product gaat lang mee en geeft standaard 5 jaar fabrieksgarantie en 1 jaar montage garantie. Bovendien past deze airco ook als je je woning wilt verduurzamen, want deze verwarmt ook je woning. Dat scheelt weer op je energierekening.

Wij verstaan ons vak.

Voor ons is het logisch dat bij een airco installatie een goede professionele service en productgarantie inbegrepen is. Daarom doen wij niet aan voorrijkosten* of andere verborgen factuur verrassingen. Dat soort dingen kunnen koud op je dak vallen. Wil je wel dat we toch even een airco check up en schoonmaak doen? Dan leveren we je graag tegen een kleine bedrag vanaf €79 euro* een goede onderhoudsbeurt. Je hoeft nooit meer naar je airco installatie om te kijken.

Berekoud Koudetechniek

Via onderstaand telefoonnummer zijn wij te bereiken(ook Whatsapp), mail ons op info@bere-koud.nl of maak gebruik van ons contactformulier op de website.

Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs om uw wensen door te nemen.

+31(0)642 603 746

Openingstijden:
(bezoek uitsluitend op afspraak)

Ma - Vrij: 09:00 - 17:00u
(whatsapp/email)

Zaterdag: 09:00 - 17:00u
(telefonisch/whatsapp/email)

Zondag: 09:00 - 17:00u
(telefonisch/whatsapp/email)

15 Jaar Ervaring

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het plaatsen van airconditioning installaties bij zowel particulieren als bedrijven. Service is iets wat bij Berekoud Koudetechniek hoog in het vaandel staat.

Werkgebied

Ons werkgebied voor het installeren van airco’s bevindt zich in een straal van 40km rondom Lelystad. (Buiten een straal van 40km in overleg)

Voorbeeld woonplaatsen: Almere, Emmeloord, Harderwijk, Biddinghuizen, Nijkerk, Kampen, Huizen, Naarden, Eemnes, Bussum, Hilversum, Blaricum, Zeewolde, Dronten, Muiden, Muiderberg, Diemen, Amsterdam*

Kaart

Service en Onderhoud

Wij bieden zowel eenmalige onderhoudsbeurten als servicecontracten aan voor uw airco installatie. Dit kan al vanaf €79,-*.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Onze belofte
  • All-in prijzen, dus geen verrassingen achteraf.
  • Scherpe prijzen, U heeft al een airco met installatie vanaf €1895,-
  • Alleen het beste van het beste is goed genoeg. Daarom kiezen wij voor het Japanse merk Daikin zodat u er onbezorgd en koel bij zit.
  • Standaard 5 jaar garantie op de Airco*
  • 1 Jaar montage garantie*